Støbearbejde

Støbning af alt fra gulve til fundamenter

Erfaren støbarbejde til gode priser

Har du brug for at få støbt en sokkel til en garage, et sommerhus eller måske en støbning af gulv? Så står jeg og HNR Service i Silkeborg klar til at hjælpe dig med dit støbearbejde til ganske fordelagtige priser.

Jeg har mange års erfaring med støbning til forskellige formål og kører både ud til private boligejere og forskellige typer virksomheder i Viborg, Herning, Ikast og omegn. Skal jeg også komme forbi dig?

Hvilke støbeopgaver kan jeg hjælpe med?

Jeg løser en lang række forskellige former for støbeopgaver og kan derfor bl.a. tilbyde:

  • Støbning af fundament
  • Støbning af sokkel
  • Støbning af gulv
  • Diverse mindre specialopgaver inden for støbning.

Jeg står klar til at hjælpe dig, hvad enten der er tale om en større eller en mindre opgave. Jeg lægger stor vægt på at udføre arbejdet i højeste kvalitet, og samtidig er det vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med det færdige resultat.

Kontakt mig og hør mere eller få en pris på støbning af gulv

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på støbning af gulv eller andet støbearbejde? Så hører jeg meget gerne fra dig.

Du skal bare ringe mig op på telefon (+45) 22 70 0​5 11 eller skrive på e-mail kontakt@hnr-service.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag