Haveanlæg

Haveanlæg og belægningsarbejde

Ekspert i anlægsarbejde

Drømmer du om et flot haveanlæg? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos HNR Service v. Hans Nyby Rønstrup tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige opgaver indenfor blandt andet anlægsprojekter. Vi kører ud og hjælper i Silkeborg, Herning, Ikast, Viborg og omegn.

Siden 2013 har vi haft mange forskellige projekter på tegnebrættet. Indenfor anlægsprojekter har vi mange års erfaring med støbning af gulv, belægningsarbejde og anlægning af have. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at realisere ekslusive drømme og færdiggøre tidskrævende projekter.

Vi hjælper med opgaver såsom:

  • Lægning af fliser og sten
  • Etablering af havearbejde
  • Vedligeholdelse af græsområder
  • Øvrige opgaver – for eksempel plantning eller udgravninger

Uanset hvilken opgave det måtte dreje sig om eller om der er på en skråning, står vi til rådighed og hjælper dig med at komme i mål med dine projekter.

Få et haveanlæg i høj kvalitet

Hos HNR Service v. Hans Nyby Rønstrup er kvalitet en vigtig faktor i vores arbejde. For os har det stor betydning, at vi blandt andet har mange års erfaring indenfor feltet. Det gør i sidste ende, at vi har mange kompetencer og kan tilbyde bredt spekter af forskellige services.

Når du kontakter os for en professionel rådgivning og udførelse af opgaver, er det vigtigt med et både tillids- og samvittighedsfuldt arbejde. Det betyder, at vi sørger for at tage vores kunder med hele vejen igennem processen. Vi garanterer altid, at opgaverne bliver løst til den aftalte tid.

Tilbud efter vurdering af dine behov

Hvis du har svært ved at finde overskuddet eller kompetencerne til at udføre projekter indenfor haveanlæg, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder desuden fordelagtige priser, når du henvender dig til os.

Før vi kan give dig en pris, skal vi først vurdere opgavens omfang samt dine behov og ønsker til det færdige resultat. Derefter kan vi nemmere komme med et uforpligtende tilbud, som du kan tage op til overvejelse hvis nødvendigt. Uanset hvilken opgave det måtte dreje sig om, ønsker vi kun tilfredse kunder.

Kontakt os i dag for at høre mere

Skal du bruge vores hjælp til en opgave i forbindelse med haveanlæg? Det kan være alt lige fra fliselægning, til haveanlæg med granit, til almindeligt havearbejde eller noget helt fjerde. Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os. Vi har stor interesse i at hjælpe dig med at nå i mål med dine projekter, så du kan få den have, du drømmer om.

Vi leverer altid høj kvalitet – uanset hvilket arbejde vi udfører. Hos os er der stort set ingen begrænsninger, når det kommer til at varetage både større og mindre opgaver.

Skal vi hjælpe dig med et professionelt haveanlæg allerede i dag? Så ring til os på telefon (+45) 22 70 05 11, eller skriv til vores e-mail kontakt@hnr-service.dk, så hører du fra os.

Kontakt os i dag