Entreprenør

Entreprenør til alle former for entreprenørarbejde

Vi lægger vægt på det samvittighedsfulde samarbejde

Leder du efter en entreprenør? Så behøver du ikke at lede videre. Hos HNR Service tilbyder vi assistance inden for have, anlæg, byggeri og landbrug.

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Silkeborg, Herning, Ikast, Viborg og omegn. Vores kunder kan altid forvente, at vi leverer kvalitetsarbejde og efterlader tilfredse kunder. Vi lægger kort sagt vægt på det gode og samvittighedsfulde samarbejde.

Vi laver alt fra støbearbejde til belægningsarbejde

Vi udfører alle former for entreprenørarbejde såsom at støbe fundamenter og gulve, at etablere indkørsler og terrasser samt at anlægge haveanlæg og grønne områder.

Vi har kompetencer med blandt andet:

  • Haveanlæg
  • Støbearbejde
  • Gravearbejde
  • Landbrugsarbejde
  • Belægningsarbejde
  • Andre opgaver for en entreprenør

Vi er kort sagt et alsidigt entreprenørfirma med brede kompetencer. Vi varetager både små og store opgaver, og vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren entreprenør

Vi står klar til at hjælpe dig eller din virksomhed, og vi fortæller gerne mere om vores kompetencer og priser. Vi kommer også gerne ud til dig, hvis du ønsker en snak med en erfaren entreprenør. Her kan vi kigge nærmere på opgaven.

Samtidig kan vi råde og vejlede på baggrund af vores store erfaring. Derpå kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede entreprenørarbejde.

Kontakt os i dag